Články & návody

Dokurzu.cz - rekvalifikační kurzy, online kurzy na jednom místě. Najděte si svůj kurz.

Autodilyadoplnky.cz - vše pro auta na jednom místě. Osvětlení vozidel, pneumatiky atd.

Nakupujete na nějvětším e-shopu Alza.cz?

Zámkař Jan Hanák - otevření aut Brno.

Spedice Praha Joppa Logistics s.r.o - komplexní spediční služby.

Záložní zdroje UPS - záložní zdroje pro zálohu 12V, 24V a 48V systémů.

Kotevní technika - kvalitní švýcarská kotevní technika Mungo.

HW - PANTY, spol. s r. o. - vysoušení vlhkého zdiva.

Vinařství Jan Plaček - červené víno z Moravy.

Kuchyně IN s.r.o. - kuchyňské studio Jihlava.

MBL spol. s r.o. - sanace železobetonových konstrukcí.

Ladislav Kouřil - originální zásnubní prsteny.

Půjčovna kvalitních přívěsů za vůz

Jestliže Vás čeká stěhování bytu, nebo pomáháte členům rodiny s přesunem jejich zařízení, vždy se hodí pomoci si s objemným nákladem a zapůjčit si přívěsný vozík. K tomu účelu najdete vybavené půjčovny, jejichž pracovníci Vám rádi pomohou najít přesný vozík pro Vaši přepravu. Může jít také o přepravu motorky, nebo autopřepravník, záleží na Vašem požadavku.

Půjčovny mají pestrou nabídku strojů, od menších vozíků, až po vozy pro opravdu objemný náklad. Vozíky mohou mít pro tento účel zesílenou nápravu, mohou být vybavené plachtou, nebo víkem. Podle nákladu také určí půjčovna cenu za pronajmutí vozíku. Na denní výpůjčku můžete počítat s částkou od 300 Kč na den, dle nosnosti přívěsů - viz seznam přívěsů, kde je uvedena cena každého typu přívěsu. Počítejte také se zaplacením kauce a předložením dokladů před zápůjčkou.

K samotné výpůjčce je nutné zvážit, jak veliký náklad budete přepravovat a jaká je jeho hmotnost. Pokud máte zájem o přepravu motorek, nebo chcete zapůjčit auto vlek, specifikujte přesné požadavky ohledně výkonu a váhy vozu. U přívěsu je možné vybrat si dle ložné plochy vozu a jeho nosnosti. Tonáž nákladu je nájemce povinen dodržet, tak aby nedošlo k poškození a přesahu váhy. Pronajatý přívěs je nutné také vrátit dle předem domluvených podmínek. V případě prodloužení výpůjčky je nutné doplatit chybějící částku.

Jestliže hledáte půjčovnu vozíků na přepravu motorek v Brně, obraťte se s důvěrou na naší půjčovnu ZOSO - TEX CZ, družstvo. Stálým zákazníkům poskytujeme 20 procentní slevu. Máme k dispozici přes 40 vozíků, různých typů a výkonnosti. V nabídce máme autopřepravníky a bržděné a nebržděné přívěsy. Naši pracovníci Vám poradí s výběrem těch nejvhodnějších pro Vaši cestu. Jsme tu pro Vás každý den, pomůžeme Vám také s opravou a rekonstrukcí přívěsů. Zapůjčíme Vám i střešní boxy. Neváhejte nás oslovit, s našimi vozíky dopravíte svůj náklad rychle a bezpečně do místa určení.

Fotografie