Články & návody

Dokurzu.cz - rekvalifikační kurzy, online kurzy na jednom místě. Najděte si svůj kurz.

Autodilyadoplnky.cz - vše pro auta na jednom místě. Osvětlení vozidel, pneumatiky atd.

Nakupujete na nějvětším e-shopu Alza.cz?

Zámkař Jan Hanák - otevření aut Brno.

Spedice Praha Joppa Logistics s.r.o - komplexní spediční služby.

Záložní zdroje UPS - záložní zdroje pro zálohu 12V, 24V a 48V systémů.

Kotevní technika - kvalitní švýcarská kotevní technika Mungo.

HW - PANTY, spol. s r. o. - vysoušení vlhkého zdiva.

Vinařství Jan Plaček - červené víno z Moravy.

Kuchyně IN s.r.o. - kuchyňské studio Jihlava.

MBL spol. s r.o. - sanace železobetonových konstrukcí.

Ladislav Kouřil - originální zásnubní prsteny.

Auto-moto

Střešní nosič aneb pomocník na cesty

Máte v plánu letos vyrazit na cyklovýlet či rodinnou dovolenou na kolech? Chcete poznávat přírodní krásy a přitom dýchat čerstvý vzduch a vnímat jedinečný život kolem sebe?

Půjčovna kvalitních přívěsů za vůz

Jestliže Vás čeká stěhování bytu, nebo pomáháte členům rodiny s přesunem jejich zařízení, vždy se hodí pomoci si s objemným nákladem a zapůjčit si přívěsný vozík. K tomu účelu najdete vybavené půjčovny, jejichž pracovníci Vám rádi pomohou najít přesný vozík pro Vaši přepravu. Může jít také o přepravu motorky, nebo autopřepravník, záleží na Vašem požadavku.

Půjčovna odtahového vozidla pro nečekané situace

Pokud se Vám přihodí na cestách nečekané situace a Váš vůz se stane nepojízdným, zavoláte odtahovou službu, nebo si můžete odtahový speciál sami zapůjčit a situaci vyřešit po svém. Pronájem odtahovky nabízí non-stop autopůjčovny právě pro tyto neplánované poruchy aut, či motorek. V případě nouze Vám zapůjčí vůz s klimatizací a GPS navigací, spolu s kurtnou k bezpečnému připevnění vozidla. Vůz má ve výbavě tažné zařízení a naviják. Autopůjčovna Vám v případě potřeby ukáže, jak odtahové vozidlo použít a poradí Vám s jeho ovládáním. Ať už jste se stali účastníkem nehody, nebo jen potřebujete odvézt vůz na vrakoviště, můžete se spolehnout, že Vám autopůjčovna zajistí odtahové vozidlo včas a za příznivou cenu.

Kromě prodeje nových vozů si u nás můžete nechat zařídit i kompletní servis

Když byly před lety vyhodnocovány statistiky ohledně tématu, jaká značka automobilů je viděna na českých silnicích nejčastěji, výsledky ukazovaly na vozidla značky Škoda. To pro nás bylo impulsem, proč se na tato auta zaměřit a tak se od roku 1995 věnujeme jejich prodeji. Zároveň provádíme i servis vozidel Škoda.