Články & návody

Dokurzu.cz - rekvalifikační kurzy, online kurzy na jednom místě. Najděte si svůj kurz.

Autodilyadoplnky.cz - vše pro auta na jednom místě. Osvětlení vozidel, pneumatiky atd.

Nakupujete na nějvětším e-shopu Alza.cz?

Zámkař Jan Hanák - otevření aut Brno.

Spedice Praha Joppa Logistics s.r.o - komplexní spediční služby.

Záložní zdroje UPS - záložní zdroje pro zálohu 12V, 24V a 48V systémů.

Kotevní technika - kvalitní švýcarská kotevní technika Mungo.

HW - PANTY, spol. s r. o. - vysoušení vlhkého zdiva.

Vinařství Jan Plaček - červené víno z Moravy.

Kuchyně IN s.r.o. - kuchyňské studio Jihlava.

MBL spol. s r.o. - sanace železobetonových konstrukcí.

Ladislav Kouřil - originální zásnubní prsteny.

Půjčovna odtahového vozidla pro nečekané situace

Pokud se Vám přihodí na cestách nečekané situace a Váš vůz se stane nepojízdným, zavoláte odtahovou službu, nebo si můžete odtahový speciál sami zapůjčit a situaci vyřešit po svém. Pronájem odtahovky nabízí non-stop autopůjčovny právě pro tyto neplánované poruchy aut, či motorek. V případě nouze Vám zapůjčí vůz s klimatizací a GPS navigací, spolu s kurtnou k bezpečnému připevnění vozidla. Vůz má ve výbavě tažné zařízení a naviják. Autopůjčovna Vám v případě potřeby ukáže, jak odtahové vozidlo použít a poradí Vám s jeho ovládáním. Ať už jste se stali účastníkem nehody, nebo jen potřebujete odvézt vůz na vrakoviště, můžete se spolehnout, že Vám autopůjčovna zajistí odtahové vozidlo včas a za příznivou cenu.

V případě, že potřebujete něco těžkého přestěhovat, odvézt věci z bytu, či odjet na delší cestu s nákladem, můžete si zapůjčit dodávku. Dodávky z autopůjčovny mají havarijní pojistku, zákonnou pojistku, připojištění čelního sklad, asistenční službu a dálniční známku. Součástí výpůjčky je i navigace a dětská autosedačka zdarma.

Jestliže zvažujete půjčení dodávky v Brně, obraťte se s důvěrou na naši firmu. Máme na výběr z více než 30 vozidel, lišících se cenou a velikostí. Oblíbené a prověřené značky, jako Fiat, Iveco, Mercedes-Benz a Citroen Vás dovezou k cíli Vašich cest rychle a bezpečně. Pronajímáme dodávky také v okolí Brna, do obcí Ivančice, Moravský Krumlov, Mikulov, Znojmo a mnoha dalších, stačí se domluvit s našimi pracovníky. Proberou s Vámi podmínky pronájmu, technické záležitosti a vhodný typ auta pro Vaši jízdu. Ať už plánujete rodinnou dovolenou, víkend s přáteli, nebo stěhujete babičku, s naší dodávkou na svých cestách nezabloudíte a vrátíte se v pořádku zpět domů. Jsme Vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, stačí nám zavolat.

Autopůjčovna Smíšovský

Jaroslav Smíšovský
Brněnská 988
Modřice
Areál motokár, konečná tramvaje č. 2.
IČO: 70489416
DIČ: CZ6704170825
www.smisak.cz

Fotografie