Články & návody

Dokurzu.cz - rekvalifikační kurzy, online kurzy na jednom místě. Najděte si svůj kurz.

Autodilyadoplnky.cz - vše pro auta na jednom místě. Osvětlení vozidel, pneumatiky atd.

Nakupujete na nějvětším e-shopu Alza.cz?

Zámkař Jan Hanák - otevření aut Brno.

Spedice Praha Joppa Logistics s.r.o - komplexní spediční služby.

Záložní zdroje UPS - záložní zdroje pro zálohu 12V, 24V a 48V systémů.

Kotevní technika - kvalitní švýcarská kotevní technika Mungo.

HW - PANTY, spol. s r. o. - vysoušení vlhkého zdiva.

Vinařství Jan Plaček - červené víno z Moravy.

Kuchyně IN s.r.o. - kuchyňské studio Jihlava.

MBL spol. s r.o. - sanace železobetonových konstrukcí.

Ladislav Kouřil - originální zásnubní prsteny.

Bezbariérové bydlení v Senior Parku poblíž Ostravy

Pokud hledáte pro svoje blízké bezpečné bydlení se servisní službou, navštivte náš Senior Park poblíž Ostravy. U nás najdete příjemné prostředí, doplněné personálem a možností navázat nová přátelství. Senior Parky jsou stavěny jako jednopodlažní budovy s atriem a samostatnými byty. Staly se alternativou pro Dům s pečovatelskou službou v Ostravě a Domov pro seniory Ostrava.

Každý obyvatel si může svůj byt zařídit tak, jak byl zvyklý, tedy osobními věcmi a potřebami pro koníčky. Ať už jde o obrazy, fotografie, případně zvířecího mazlíčka ze svého domova. Na programu Senior Parku jsou organizované sváteční akce, návštěvy divadel, muzeí, dle zájmu a nápadů obyvatel. Na vlastní oslavu je možné pozvat si samozřejmě i rodinné příslušníky a nechat je u sebe přespat ve vlastním bytě. Byt má vybavenou kuchyňku pro vaření, koupelnu s WC a pokoje, buď 1+kk, nebo 2+kk. Je možné tedy předvádět svoje kuchařské umění a zvát sousedy na obědy, ten koho vaření nebaví, si může nechat obědy dovážet.

Hlavní výhodou je také bezbariérovost celého objektu tak, aby se obyvatelé mohli snadno pohybovat na vozíčku všude, kam se chtějí podívat. Senior Park je také vybaven autem, se kterým je možné nechat se odvézt do lékárny, k lékaři, nebo na nákup. Vše je na domluvě s personálem, který má Senior Park pod kontrolou. Pokud se zhorší zdravotní stav obyvatele Senior Parku, máte jistotu, že se o něj v první chvíli postará personál Senior Parku a bude Vás informovat o všech událostech, ke kterým došlo.

Přijeďte se k nám se svými blízkými podívat a najdete spokojené obyvatele, kterým se u nás vrací chuť do života, a vedou znovu společenský život. Společenské akce, kterých se snadno všichni mohou zúčastnit se tak stávají hlavní výsadou života v našich Senior Parcích.

Fotografie