Články & návody

Dokurzu.cz - rekvalifikační kurzy, online kurzy na jednom místě. Najděte si svůj kurz.

Autodilyadoplnky.cz - vše pro auta na jednom místě. Osvětlení vozidel, pneumatiky atd.

Nakupujete na nějvětším e-shopu Alza.cz?

Zámkař Jan Hanák - otevření aut Brno.

Spedice Praha Joppa Logistics s.r.o - komplexní spediční služby.

Záložní zdroje UPS - záložní zdroje pro zálohu 12V, 24V a 48V systémů.

Kotevní technika - kvalitní švýcarská kotevní technika Mungo.

HW - PANTY, spol. s r. o. - vysoušení vlhkého zdiva.

Vinařství Jan Plaček - červené víno z Moravy.

Kuchyně IN s.r.o. - kuchyňské studio Jihlava.

MBL spol. s r.o. - sanace železobetonových konstrukcí.

Ladislav Kouřil - originální zásnubní prsteny.

Facelift obličeje

Pokud uvažujete o možnosti omlazení svojí tváře, je facelift správnou volbou. Odstraní se při něm chirurgickou technikou známky stárnutí. Hodí se pro každého, ženy i muže ve středních letech. Každý zájemce podstoupí vstupní konzultaci, vybere nejvhodnější typ úpravy tváře a následuje předoperační vyšetření.

Stárnutí obličeje čeká každého člověka, postupně se horší hydratace pokožky a její elasticita. Prohlubují se rýhy v obličeji, klesají koutky úst a vznikají váčky na čelisti. Na stárnutí má vliv také úbytek tukové tkáně tváře, kouření, sluneční záře a dědičnost. Při těchto vlivech dojde k visící kůži, nebo třeba dvojité bradě.

Samotný zákrok se provede v kombinaci místního umrtvení s nitrožilním podáním uklidňujících látek. Při operaci je přítomen anesteziolog, a zákrok probíhá v lehkém spánku. Chirurg umrtví operovanou oblast anestetikem. Facelift začíná řezem před boltcem, protaženým do vlasů a za boltec. Poté se provede preparace. Řezy se sešívají vstřebatelnými stehy. Zbytky stehů se odstraní za 2 týdny. Převaz se proveden 2 dny po operaci, 10 dnů se nosí elastické komprese. Po zákroku je možný návrat k běžným činnostem do 3 týdnů.

Pokud zvažujete omlazující zákrok na svém obličeji, svěřte se do rukou odborníků, postarají se o to, aby byl výsledek uspokojivý. Vaši blízcí budou překvapeni, až uvidí Vaši omlazenou tvář. A i Vy se budete cítit opět mladě a svěží.

Jestliže hledáte specialisty na facelift obličeje v Brně, obraťte se na naši plastickou chirurgii. Máme více než 15 let zkušeností a v naší nabídce je kompletní spektrum kosmetických operací včetně miniinvazivních výkonů. Soustředíme se na spokojenost našich zákaznic a zákazníků s provedeným zákrokem. Snažíme se vyjít všem vstříc a přistupovat individuálně k jejich potížím. Svěřte se do našich rukou a budete nadále se svým vzhledem spokojeni.

TOP 8 benefitů faceliftu obličeje aneb proč jít na zákrok?

  • Zmírnění příznaků stárnutí - facelift obličeje patří mezi nejefektivnější zákroky, které mohou výrazně zmírnit příznaky stárnutí. Odstranění nadbytečné kůže a vyhlazení vrásek přispívá k mladšímu a svěžímu vzhledu, což je jedním z hlavních benefitů, proč se lidé rozhodují pro tento kosmetický zákrok.
  • Zlepšení kontur obličeje - facelift nejen redukuje vrásky, ale také zlepšuje celkové kontury obličeje. Zvednutí a vytažení kůže v oblasti tváří a krku může vytvořit jasnější a mladistvější obličejové rysy, což je pro mnohé pacienty lákavým důvodem k podstoupení tohoto chirurgického zákroku.
  • Přirozený vzhled bez odmítnutí identity - moderní techniky faceliftu umožňují dosažení přirozeného vzhledu. Odborní chirurgové se zaměřují na zachování individuální identity pacienta, což znamená, že po zákroku budou vypadat mladší, ale stále autenticky jako oni sami.
  • Zvýšení sebevědomí - pro mnohé lidi je facelift nejen o fyzické změně, ale i o zvýšení psychické pohody. Mít mladší vzhled může přispět k vyššímu sebevědomí a pohodě s vlastním zevnějškem, což se odráží i v osobním i profesním životě.
  • Trvalé výsledky - jedním z významných benefitů faceliftu je jeho dlouhodobý účinek. Výsledky chirurgického zákroku jsou trvalé a pacienti mohou užívat omlazený vzhled po dlouhou dobu, což může být lákavé pro ty, kteří nechtějí pravidelně podstupovat neinvazivní procedury.
  • Odstranění podbradku a 'láčkového' vzhledu - facelift může efektivně odstranit podbradky a 'láčkový' vzhled, který může být výsledkem povislé kůže na krku. Tato korekce přispívá k celkové harmonii obličejových rysů a vytváří mladší a pevnější vzhled.
  • Zlepšení kvality pleti - tím, že se odstraní nadbytečná kůže, facelift může také přispět ke zlepšení kvality pleti. Mnozí pacienti si všímají hladší a svěžejší pleti po zákroku, což je dalším lákavým prvkem pro ty, kteří hledají celkovou regeneraci vzhledu.
  • Individuální přístup a personalizace - moderní chirurgové nabízejí individuální přístup k faceliftu, což znamená, že každý zákrok je personalizován podle potřeb a cílů konkrétního pacienta. Tato personalizace zajišťuje, že výsledky budou odpovídat jedinečným požadavkům každého jednotlivce.

Fotografie