Články & návody

Dokurzu.cz - rekvalifikační kurzy, online kurzy na jednom místě. Najděte si svůj kurz.

Autodilyadoplnky.cz - vše pro auta na jednom místě. Osvětlení vozidel, pneumatiky atd.

Nakupujete na nějvětším e-shopu Alza.cz?

Zámkař Jan Hanák - otevření aut Brno.

Spedice Praha Joppa Logistics s.r.o - komplexní spediční služby.

Záložní zdroje UPS - záložní zdroje pro zálohu 12V, 24V a 48V systémů.

Kotevní technika - kvalitní švýcarská kotevní technika Mungo.

HW - PANTY, spol. s r. o. - vysoušení vlhkého zdiva.

Vinařství Jan Plaček - červené víno z Moravy.

Kuchyně IN s.r.o. - kuchyňské studio Jihlava.

MBL spol. s r.o. - sanace železobetonových konstrukcí.

Ladislav Kouřil - originální zásnubní prsteny.

Jaké jsou současné trendy u snubních prstenů?

Patříte mezi ty, jež si letos řeknou své Ano? Chcete, aby bylo všechno naprosto dokonalé? Ženy nejvíce touží po krásném snubním prstenu, neboť právě ten jim bude tento výjimečný den připomínat po celý zbytek života. Některé dámy mají svůj prstýnek vysněný již od útlého věku, jiné si však s jejich výběrem nevědí rady. A právě proto se dnes podíváme na trendy a tipy, které jim mohou výběr usnadnit.

Žluté, bílé, či červené?

Samozřejmě, že v dnešní moderní době už nejsou zlaté snubní prsteny jedinou možností, která se nabízí, přesto však většina párů zůstává právě u této klasiky. Pokud však toužíte po nevšedním vzhledu, můžete vsadit na jinou barvu než tradiční žlutou. Stále častěji lidé volí bílé zlato, které působí velice jemně a elegantně. Pokud vám ani to už nepřijde zajímavé, zvolte snubní prsteny z červeného zlata. Červený odstín získává zlato po přidání mědi. Tento barevný odstín není u snubních prstenů typický, avšak je velmi originální variantou. Barva se také hodí ke všem odstínům pleti. Prsteny se mohou také vyrábět v různých kombinacích barev zlata. Můžete se tedy setkat s prstenem v kombinaci originálního červeného a nadčasového bílého zlata.

Diamant, či zirkon?

Dámský prsten bývá často osázen kamínky, které mu dodávají ještě větší lesk a třpyt. Diamant má v sobě jedinečně kouzlo, pokud však hledáte levnější variantu, zirkon ho jistě velmi dobře zastoupí. Často se uvádí, že se ke zlatu více hodí diamanty, zatímco ke stříbru zirkony. Záleží však na každém páru, pro jaký kamínek se rozhodnou. Samozřejmě je možné využít i jiných druhů drahých kamenů.

Rytina

Mnoho snoubenců využívá také možnost rytiny. Text je vrýván na vnitřní stranu kroužku a nejčastěji se jedná o krátký citát, jména novomanželů, či datum svatby. Tuto úpravu vám zajistí téměř v každém zlatnictví. 

Fotografie