Články & návody

Dokurzu.cz - rekvalifikační kurzy, online kurzy na jednom místě. Najděte si svůj kurz.

Autodilyadoplnky.cz - vše pro auta na jednom místě. Osvětlení vozidel, pneumatiky atd.

Nakupujete na nějvětším e-shopu Alza.cz?

Zámkař Jan Hanák - otevření aut Brno.

Spedice Praha Joppa Logistics s.r.o - komplexní spediční služby.

Záložní zdroje UPS - záložní zdroje pro zálohu 12V, 24V a 48V systémů.

Kotevní technika - kvalitní švýcarská kotevní technika Mungo.

HW - PANTY, spol. s r. o. - vysoušení vlhkého zdiva.

Vinařství Jan Plaček - červené víno z Moravy.

Kuchyně IN s.r.o. - kuchyňské studio Jihlava.

MBL spol. s r.o. - sanace železobetonových konstrukcí.

Ladislav Kouřil - originální zásnubní prsteny.

Účetní firma se vyplatí

Pro vedení účetnictví je důležité sledovat aktualizace všech předpisů, nutných pro správný ekonomický chod Vaší firmy. Vyplatí se tedy najít si na tuto práci profesionální účetní firmu, jejíž zaměstnanci budou hlídat veškeré termíny a platby za Vás. Jejich zástupce si od Vás v pravidelných termínech vyžádá dokumenty a doklady a vše správně zaeviduje. Řídit se bude jasně danými podmínkami, uvedenými v zákonu o účetnictví. A Vy můžete být v klidu, že je hospodaření Vaší firmy pečlivě sledováno, stejně jako její hospodářský výsledek.

Účetní firma Vám také zajistí audit účetnictví, kterým zjistíte, zda je účetnictví vedeno úplně a správně a dále, zda skutečně údaje v účetní závěrce vypovídají o finanční situaci a stavu majetku a závazků firmy. Auditor prostuduje Vaše účetní knihy, účetní závěrku a výroční zprávu, účtový rozvrh a daňové přiznání. Audit se provádí za konkrétní účetní období, ve většině případů za kalendářní rok. Komora auditorů ČR vydává metodiku jak řídit audit. Auditor zohlední podmínky auditu vzhledem k oboru a činnostem konkrétního, sledovaného podniku. Audit je zaznamenán v auditorské zprávě, v elektronické verzi a bude Vám plně k dispozici.

V Brně se nachází velká spousta firem, které nabízejí vedení účetnictví i auditu účetnictví ve městě. Nabízí Vám zkušené profesionály, kteří pro Vás zajistí veškeré kroky nutné k vedení účetnictví tak, aby Vaše firma skvěle fungovala a mohla se dále rozvíjet. Zástupci kanceláře s Vámi na delší dobu naváží spolupráci a zajistí podmínky pro předaudit i audit účetní závěrky a navrhnou řešení případných nalezených chyb. Touto spoluprací si zajistíte do budoucna vyvarování se nepřesností v účetnictví. Můžete si být jisti, že se Vám tato spolupráce vyplatí a Vy získáte kvalitní pomocníky pro vedení účetnictví Vaší firmy.

Fotografie