Články & návody

Dokurzu.cz - rekvalifikační kurzy, online kurzy na jednom místě. Najděte si svůj kurz.

Autodilyadoplnky.cz - vše pro auta na jednom místě. Osvětlení vozidel, pneumatiky atd.

Nakupujete na nějvětším e-shopu Alza.cz?

Zámkař Jan Hanák - otevření aut Brno.

Spedice Praha Joppa Logistics s.r.o - komplexní spediční služby.

Záložní zdroje UPS - záložní zdroje pro zálohu 12V, 24V a 48V systémů.

Kotevní technika - kvalitní švýcarská kotevní technika Mungo.

HW - PANTY, spol. s r. o. - vysoušení vlhkého zdiva.

Vinařství Jan Plaček - červené víno z Moravy.

Kuchyně IN s.r.o. - kuchyňské studio Jihlava.

MBL spol. s r.o. - sanace železobetonových konstrukcí.

Ladislav Kouřil - originální zásnubní prsteny.

Přenechejte úklid kanceláří profesionálům

Úklidová firma se dnes skvěle postará o úklid kanceláří a vaši zaměstnanci se tak mohou těšit do čistých a uklizených prostor. Hledáte-li pomocníky na úklid, oslovte profesionální firmu a získáte kvalitní služby a čas na vlastní práci.

Kanceláře jsou plné elektronických zařízení, které jsou citlivé na prach a veškeré nečistoty. Je tedy nutné nejen počítače, kopírky, ale i jejich blízké okolí udržovat v čistotě. Také podlahové krytiny, okna, žaluzie a toalety potřebují pravidelnou péči. Nejlepší je domluvit si den, ve kterém zaměstnanci úklidové firmy přijdou poklidit a odnést vzniklý odpad. Také jednorázové úklidy před větší akcí je možné nasmlouvat, společně s veškerými nutnými pomůckami pro úklid.

Některé firmy mají na pracovišti také kuchyňky, nebo učebny, které je potřeba udržovat v každodenním režimu. Pokud vše domluvíte předem, můžete se spolehnout, že úklidová firma pro vaše pohodlí vykouzlí hygienické prostředí, ve kterém se mohou střídat vaši zákazníci či kolegové. Úklidová firma také ručí za diskrétnost zaměstnanců při úklidu kanceláří a dodržování firemních norem.

Pokud plánujete přestavbu kanceláří, či celého firemního provozu, oslovte také úklidovou firmu. Pomohou vám k návratu zaměstnanců a obnovení pracovního procesu v co nejkratší možné době po rekonstrukci.

Jestliže hledáte firmu na úklid, obraťte se s důvěrou na nás. Naši zaměstnanci jsou proškolení v práci s rozličným materiálem, pracují rychle a spolehlivě. Přijdeme k vám každý týden vysát koberce, vytřít podlahy, zalít květiny a provonět kanceláře. Větší úklid, jako je sezónní umytí oken nebo vyprání záclon, zvládneme v klidu a rychle. Udržíme vaše kanceláře v chodu a čistotě tak, aby se k vám vaši zákazníci vraceli a na pracovišti vládla dobrá nálada.

Pokud jste se rozhodli svěřit úklid kanceláří profesionálům, jste na správné cestě k vytvoření optimálního pracovního prostředí. Ale co další kroky a služby můžete od své úklidové firmy očekávat?

1. Ekologický úklid a udržitelnost

Dnes se stále více firem zaměřuje na ekologické hledisko svého podnikání. Pokud jste jednou z nich, můžete se obrátit na úklidovou firmu specializující se na ekologický úklid. Takové firmy používají šetrné čisticí prostředky, minimalizují odpad a přispívají k udržitelnosti vašeho pracovního prostředí.

2. Hygienické produkty a sanita

Zvláště v dnešní době je důležité mít k dispozici dostatek hygienických produktů. Vaši zaměstnanci a zákazníci ocení, když mají snadný přístup k mýdlu, papírovým ručníkům a dezinfekci. Úklidová firma by měla dbát na pravidelnou výměnu těchto produktů a na dezinfekci často používaných ploch.

3. Udržování prostoru během dne

Některé kanceláře jsou velmi rušné a nepřetržitě využívané. V takových případech může být uklízení během dne nutností. Profesionální úklidová firma může přizpůsobit své služby tak, aby nerušila váš pracovní proces. To může zahrnovat rychlé úklidy společných prostor během přestávek nebo mimo pracovní dobu.

4. Odpovídající vybavení

V závislosti na charakteru vaší firmy může být nutné zajistit speciální vybavení pro úklid. To může zahrnovat vysavače s HEPA filtry pro snížení alergenů, speciální čisticí prostředky pro elektroniku nebo střední čisticí stroje pro větší prostory. Důkladná konzultace s vaší úklidovou firmou zajistí, že máte všechno, co potřebujete.

5. Odborná údržba a opravy

Kromě každodenního úklidu se můžete obrátit na svou úklidovou firmu také pro menší údržbu a opravy. To může zahrnovat opravy drobných škod, zajištění, že veškeré světelné zdroje jsou v provozuschopném stavu, nebo výměnu rozbitých kusů nábytku. Ušetří vám to čas a starosti spojené s hledáním dalších dodavatelů.

6. Pravidelná komunikace

Nedostatečná komunikace může být zdrojem nesnází. Proto je důležité, abyste měli s vaší úklidovou firmou pravidelný kontakt a komunikovali své potřeby a očekávání. Průběžná zpětná vazba vám umožní neustále zlepšovat kvalitu služeb a zajistit spokojenost vašich zaměstnanců.

Přečtěte si také 5 tipů pro vaši hezčí zahradu nebo Horka hodně zatěžují náš organismus.

Fotografie